Lasă un comentariu

Pomicultura

pomicultura01

Delcamag pentru pomicultura

Descriere  si mod de administrare:

– Este suficient sa pui DEL-CA-MAG odata si timp de 3 ani poti vedea efectele sale.

– La pomii fructiferi normali este recomandat ca fermierii să folosească 2-3 kg de DEL-CA-MAG iar pentru legume, cantitatea recomandată este de 3 tone la hectar. “Eu am folosit 5 kg de DELCAMAG la un rând de zarzavat. Asta înseamnă că la o gradină de 300 de mp ar fi nevoie de 80 de kg de produs” mai spune Maria Mihoc. Investiția este una mică având în vedere că nu este nevoie de acest produs decât o dată la trei ani, fără ca acest lucru să diminueze efectele dolomitei.

– Unul dintre avantajele importante ale DELCAMAG sunt efectele sale vizibile. Cei mai mulți fermieri au observat rezultatele încă de la prima recoltă tratată cu dolomită de Delnița: pomii au frunzele mai verzi și mai sănătoase iar fructele nu au pete. În ceea ce privește legumele, se vede cu ochiul liber diferența între culturile tratate cu DELCAMAG și cele ale vecinilor. Dovleceii, morcovii, ceapa și usturoiul cresc mai sănătos și sunt mai mari ca dimensiune în comparație cu anii trecuți când nu s-a folosit DELCAMAG. Concentrația mare de calciu și magneziu a produsului are rolul de a  diminua efectele negative produse de tratarea anterioară a solului cu  îngrășăminte chimice.

del-ca-mag arbusti, del-ca-mag caisi, del-ca-mag piersici, del-ca-mag capsuni, del-ca-mag nufar, del-ca-mag cires, del-ca-mag pruni, del-ca-mag tei, del-ca-mag nuci

Reclame

Raspunde

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: